Met ingang van 1 januari 2019 gaat Bobcat Zuid Nederland verder onder de naam van Inter-Techno BV

Inter-Techno maakt evenals Bobcat Zuid Nederland deel uit van de Inter-Rent groep. “Door 2 gerenommeerde bedrijven samen te voegen, kunnen wij de krachten bundelen en onze service verder uitbreiden”, aldus eigenaar Bertus Boer.

Dezelfde mensen, een uitgebreidere service
Behalve de naamsverandering verandert er vrijwel niets. Dezelfde medewerkers zullen vanaf dezelfde locatie de klant blijven bedienen. Door het verder gaan als één onderneming kunnen klanten profiteren van een uitgebreidere service met een snelle en efficiënte onderdelen verzending. Middels 6, goed uitgeruste servicebussen wordt het hele land van een complete servicedekking voorzien. Door een centrale administratie aan te stellen wordt de bereikbaarheid verder geoptimaliseerd en kan er een snelle afhandeling van vragen geboden worden.

Over Inter-Techno
Inter-Techno is al bijna 40 jaar de toonaangevende importeur van kwaliteitsmerken BOBCAT, DOOSAN en ATLAS WEYCOR. De onderneming is onderdeel van de Inter-Rent groep waarvan Gencom Products en 1.2.3 Machineverhuur met een 10 tal verhuurvestigingen ook deel van uitmaken. Met een zeer breed machineprogramma is Inter-Techno een full liner in het mini- en midi-segment voor wat betreft grondverzet en aannemingsmaterieel. Vanuit 4 vestigingen in Apeldoorn, Breda, Dronten en Zevenhuizen (ZH) wordt door een vakkundige servicedienst de gehele Nederlandse markt voorzien van een uitgebreide lijn aan producten.

Meer informatie:  www.intertechno.nl