Stabilit Benelux – Meer licht voor een beter leven

Vanaf 1 juli 2018 is de handelsnaam van Macrolux Benelux BV gewijzigd in Stabilit Benelux. Onder deze naam gaan we verder als marktleider van de Macrolux® polycarbonaat kanaalplaten in de Benelux.

De Macrolux® platen en systemen zorgen voor een uitstekend leefklimaat en zijn daarom uiterst geschikt om toe te passen op uw stal/hal.

De warmtewerende polycarbonaat golfplaten Ondatec athermic hebben een grote vlucht genomen. Sinds enkele jaren worden er steeds meer rundveestallen voorzien van onze warmtewerende golfplaten.Bij deze golfplaten zijn tijdens de extrusie athermic deeltjes toegevoegd, waardoor de plaat in staat is de IR-straling te absorberen en aan de buitenzijde uit te stoten als warmte. De plaat geeft daarbij een uiterst comfortabele lichtspreiding.

De Macrolux® warmtewerende golfplaat Ondatec athermic kan door zijn bewezen kwaliteiten worden toegepast voor elk soort stal. Deze golfplaat overlapt perfect de vezelcement golfplaten in zowel lengte als breedte richting waardoor de plaat gemakkelijk kan worden toegepast als bijvoorbeeld lichtstraat of lichtspot.

“De koeien staan het liefst in het nieuwe gedeelte van de stal, welke is bedekt met deze Ondatec golfplaten.” aldus een tevreden boer, wiens stal is uitgevoerd met de Ondatec athermic golfplaten. “Als de koeien op een warme dag naar buiten gaan, staan ze even later weer voor de deur, zodat ze terug de koelere stal in kunnen.”

Vanaf buiten vallen de Ondatec golfplaten nauwelijks op en vormen  een mooi geheel met de vezelcement platen. Van binnenuit is een mooie lichtspreiding te zien en wordt het felle licht op zonnige dagen gedempt. 

Meer informatie: www.ugaatbouwen.com/nl/stabilit-benelux

 

Met andere woorden, de ideale plaat voor uw stal.